Nasza Historia
Nasza firma, która została założona w 2010 roku i specjalizuje się w produkcji döner kebaba i produktów mięsnych, kontynuuje swoją produkcję w trzech różnych punktach w Polsce. Damak, jako jeden z największych producentów döner kebaba w Europie, dzięki swojemu smakowi, naturalności i jakości produkcji, zwiększa swoją wartość marki z dnia na dzień.
Nasza firma, która wyruszyła w misję promowania bogatego dziedzictwa kuchni tureckiej na całym świecie, stała się dziś globalną marką, eksportując do ponad 45 krajów. Wszystkie nasze produkty są starannie przygotowywane przez naszych doświadczonych szefów kuchni z naturalnych i świeżych składników.
Dostosowując się do rozwijającej się technologii i zmieniających się oczekiwań konsumentów, nieustannie się odnawiamy i rozwijamy naszą gamę produktów. Jednak w tym procesie rozwoju nigdy nie rezygnujemy z naszych tradycyjnych wartości i standardów jakości.